Politiloggen er nå tilgjengelig for nedlastning på Google Play (Android) og i App Store (Apple).  Utviklingen av appen er en forlengelse av tjenesten som har vært tilgjengelig på politiet.no et års tid, og et ledd i prosessen med å flytte politiets informasjon til innbyggerne fra X og over på politiets egen plattform.

- Dette er en ønsket utvikling. Etter endringene som har skjedd på plattformen X de siste par årene, har vi sett et stadig tydeligere behov for å ta eierskap til egne data og gjøre det mulig for innbyggerne å få informasjon fra operasjonssentralene uten at de må logge seg inn, eller gi fra seg persondata. Det er ikke besluttet når operasjonssentralene vil slutte å publisere på X, men det vil skje. Med denne appen vil innbyggerne få akkurat den samme informasjonen de er vant til å få fra politiet på X, sier kommunikasjonsdirektør Hilde Ebeltoft-Skaugrud.

Dette er politiloggen

Appen er gratis. I Politiloggen kan du velge hvilke politidistrikt og kommuner du ønsker å få oppdateringer fra. Det er også mulig å velge tema, dersom det er noe spesielt du ønsker å få varsel på. Appen vil være under kontinuerlig utvikling, og ny funksjonalitet vil bli rullet ut etter hvert.