Oppdateringer:

29.06.24 ca kl.13.40: Savnede er funnet i god behold. Han er noe medtatt etter mange dager ute, og blir ivaretatt av helse. 

Politiet ønsker å rette en stor takk til alle som har bidratt i søket, frivillige som har jobbet dag og natt, personal fra forsvaret, publikum som har bidratt med tips og som har gjort av vi i dag kan melde om et lykkelig utfall av saken.

28.06.24 kl. 09:25: Savnede er fortsatt ikke funnet. Politi og frivillige har avsøkt de områder hvor vi hadde grunn til å tro at han kunne befinne seg. Ettersom politiet ikke har noen konkrete steder å søke, er saken nå gått over i etterforskningssporet. Dersom politiet får ny informasjon om hvor savnede kan befinne seg, vil vi igjen iverksette et aktivt søk. Politiet ønsker fortsatt tips om observasjoner av den savnede.

26.06.24 kl. 19:23: Den savnede er fortsatt ikke funnet. Vi søker med alt tilgjengelig mannskap. Vi oppfordre folk som bor i området mellom Rikshospitalet og Holmenkollen til å hjelpe oss. Sjekk hager, skjul og garasjer.

26.06.24 kl. 12:03 Den savnede er fortsatt ikke funnet. Den savnede sliter med angst og tvangstanker. han har ikke med seg annet en klærne han går med, og en pose med litt skift. Han har ingen telefon, mat eller drikke. Han drikker sannsynligvis ikke annet vann en fra forseglet flaske. Siste sikre observasjon er Vettakollen 24.06.24. kl 1230, men det antas at han kan gå langt.

25.06.24 kl. 17:17: Politi og frivillige søker fortsatt etter savnet person i område rundt Sognsvann. Savnede oppholder seg trolig i marka og gjerne i nærheten av et vann. Tips/observasjoner til 02800.

Du kan følge savnetsaken her: Hendelse - Politiet.no