Totalt ble fem personer pågrepet i forbindelse med aksjonen. Fire ble pågrepet for å ha stjålet kjøttet, og en for å ha kjøpt det stjålne kjøttet. Alle er avhørt og løslatt, men er fremdeles siktet i saken for grovt tyveri eller medvirkning til dette.

- Vi etterforsker saken videre for å finne ut omfanget av tyveriene og hvem kjøttet har blitt videresolgt til. Når varer blir stjålet fra en produsent og videresolgt er dette alvorlig økonomisk kriminalitet. Potensielt gjør denne formen for kriminalitet at det blir  vanskeligere for seriøse aktører å overleve i markedet. Det er derfor viktig at vi avdekker og straffeforfølger de kriminelle aktørene. I tillegg hviler det et stort ansvar på næringslivet på å kun handle med seriøse aktører, sier politiadvokat Victoria Palm.

De siktede i saken er ikke ansatt hos Nortura Hærland, men fire av dem har hatt lovlig tilgang til fabrikken. Dette har blitt fulgt opp internt slik at disse ikke lenger har tilgang til lokalene. Politiet har hatt et godt samarbeidet med Nortura i denne saken.