Ettersom det er gjort kjent i flere medier at dette er Marius Borg Høiby, bekrefter politiet at det er Høiby som er siktet i saken. Siktelsen omfatter per nå kroppskrenkelse og skadeverk. Det er en relasjon mellom siktede og fornærmede. Fornærmede ble ivaretatt av helse, men politiet har på nåværende tidspunkt ikke opplysninger om at fornærmede har blitt påført alvorlige skader.

Saken etterforskes ved Enhet sentrum, Oslo politidistrikt. Av hensyn til etterforskningen ønsker vi ikke å gi ytterligere opplysninger i saken per nå.

Forsvarer er Øyvind Bratlien.

Det er foreløpig ikke oppnevnt bistandsadvokat for fornærmede, men politiet har i lys av sakens særlige forhold sendt begjæring om dette til retten.

Oppdatering 8. august kl. 13:49

Det gjenstår flere etterforskningsskritt, blant annet avhør, som politiet så snart som mulig vil forsøke å gjennomføre. Av hensyn til etterforskningen ønsker ikke politiet å kommentere detaljer i saken

Politiet sendte i går en begjæring om oppnevning av bistandsadvokat til tingretten. Vi kan bekrefte at advokat Mette Yvonne Larsen har blitt oppnevnt som bistandsadvokat for fornærmede.

Vi viser for øvrig til informasjon i saken som ble sendt ut i går.

Det vil foreløpig ikke gis intervjuer i saken, men vi kommer eventuelt tilbake til det når vi har nye opplysninger å gå ut med.