Politiet i Trøndelag etterforsker en voldshendelse ved Nedre Elvehavn i Trondheim sentrum natt til søndag 11. august. En mann i 20-årene ble utsatt for vold med en skarp gjenstand i krysset mellom Verftsgata og Dokkgata. Den fornærmede skal ha blitt dratt ut av en hvit e-Golf i forkant av hendelsen. Hendelsen skal ha skjedd ca. mellom kl. 02:20 - 02:40 natt til søndag 11. august.

-      - Vi ser alvorlig på volden som ble utøvd mot fornærmede. Vi etterforsker hendelsen og ønsker tips fra publikum som kan ha sett eller hørt noe i det aktuelle tidsrommet, eller som vet noe om hendelsen, sier John R. Sødahl Furunes, påtaleansvarlig i saken i Trøndelag politidistrikt.

Søker etter vitner og tips
På kartet vedlagt skal det på det grønne krysset ha vært en hendelse med knuffing med flere personer i forkant av hendelsen. På det røde krysset stanser den hvite e-golfen hvor fornærmede blir dratt ut og fornærmede blir utsatt for vold. Gule piler indikerer hvor fornærmede har beveget seg. Hele ruten er aktuell med tanke på observasjoner i tidsrommet 02:20-02:40 natt til søndag.

Politiet kan kontaktes på telefon 73 48 94 00 eller mer anonymt via nettsiden tips.politiet.no/trøndelag.

-      - Ingen er pågrepet i saken per nå, men vi etterforsker opp imot konkrete personer i et kjent miljø. Vi anser ikke personene som farlig for andre og det er grunn til å tro at dette er et oppgjør innad i et miljø, sier John R. Sødahl Furunes, påtaleansvarlig i saken i Trøndelag politidistrikt.

Politiet gjør flere etterforskningsskritt ved åstedet for hendelsen i dag, blant annet innhenting av videoovervåkning og sporsikring.


For media:
Se kart vedlagt.
Påtaleansvarlig John R. Sødahl Furunes er tilgjengelig for media på telefon 73 48 94 50 mellom kl. 14:30-15:00 i dag.

Med vennlig hilsen,
Politiet i Trøndelag

 

Politiet er interessert i observasjoner som er gjort i området på kartet i tidsrommet 02:20-02:40 natt til søndag 11. august.