Trøndelag politidistrikt gikk fredag 16. august ut med offentlig etterlysning etter en 21 år gammel mann. Han er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til dette, etter en knivstikking i Trondheim natt til søndag 11. august.

Natt til lørdag 17. august ble den etterlyste mannen pågrepet av politiet i Lillestrøm kommune.

Han vil nå bli fraktet til Trøndelag og framstilles for varetektsfengsling. Fengslingsmøtet vil trolig skje søndag 18. august.

Den pågrepne mannen har vært etterlyst nasjonalt og internasjonalt. To andre menn ble pågrepet i Trondheim og siktet i samme sak, onsdag denne uka.

-      - Politiet har nå pågrepet de tre mistenkte i saken, og jobber per nå ikke med ytterligere pågripelser, sier politiadvokat i Trøndelag politidistrikt, John R. Sødahl Furunes, påtaleansvarlig i saken.

Etterforskningen så langt gir grunn til å tro at voldshendelsen i Trondheim natt til søndag 11. august var et oppgjør innad i et miljø.

Trøndelag politidistrikt vil ikke dele noen detaljer om pågripelsen eller kommentere saken ytterligere nå, men vil kunne si mer etter at fengslingsmøtet er holdt.

----

Etterlysning fra 16. august - navnet til den siktede er nå fjernet

Trøndelag politidistrikt ønsker å bli varslet om noen observerer den etterlyste 21 år gamle, norske statsborgeren ....   

... er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til dette, etter at en mann ble knivstukket ved Nedre Elvehavn i Trondheim, natt til søndag 11. august.

Tre personer har status som siktet i saken. To av dem ble pågrepet i Trondheim onsdag. ... er etterlyst både nasjonalt og internasjonalt.

- Politiet anser at den etterlyste unndrar seg fra politiet, og etterlyser ham derfor offentlig for å få fremdrift i saken. Etterforskningen gir politiet grunn til å tro at den etterlyste enten oppholder seg i Trondheim, eller på Østlandet, sier politiadvokat i Trøndelag politidistrikt, John R. Sødahl Furunes, som er påtaleansvarlig i saken.

Om noen observerer den etterlyste personen, eller har kunnskap om hvor han kan befinne seg, ønsker politiet at man tar kontakt med Trøndelag politidistrikt.

Ta kontakt med Trøndelag politidistrikt på telefonnummer 73 48 94 00.

Han anses ikke som farlig for allmennheten, men innbyggerne oppfordres likevel til å ikke ta kontakt eller oppsøke den etterlyste på egen hånd. Etterforskningen så langt gir grunn til å tro at voldsepisoden i Trondheim natt til søndag var et oppgjør innad i et miljø