Funnet ble gjort under et planlagt søk etter en polsk mann i 20-årene som har vært savnet siden 24. mars i år. Mannen og kjæresten hans gikk tur i området da begge havnet i sjøen. Kvinnen ble funnet omkommet etter kort tid, men mannen har vært savnet siden.

– Dykkere fra brannvesenet fant levninger av et menneske rundt klokken 11 fredag formiddag. Funnet ble gjort på 18 meters dyp i sjøen i det området der paret havnet i vannet like ved Brufjellhålane.  Personen bærer preg av å ha ligget lenge i sjøen. Personen er ikke identifisert, men funn på stedet tyder på at det er savnede Lukasz Jan Trusilo som nå er funnet. De pårørende til den savnede mannen fra Polen er informert om funnet. Det er ingen andre som er meldt savnet i det aktuelle området, sier politistasjonssjef i Flekkefjord og Kvinesdal politistasjonsdistrikt, Liv Versland Seland.

– Bakgrunnen for søket i dag var observasjoner fra dykkere som var med i søk under en annen dødsulykke på samme sted i august i år. Mannen som omkom i august ble hentet opp, men værforholdene gjorde at man ikke kunne foreta ytterligere undersøkelser på det tidspunktet, sier Seland. 

 

Media:
Politistasjonssjef i Flekkefjord og Kvinesdal politistasjonsdistrikt, Liv Versland Seland kan kontaktes på 45 73 58 62 for evt. ytterligere spørsmål.