-      - Funnstedet og levningene har så langt ikke gitt noen konkrete holdepunkt for at det har skjedd noe straffbart, sier Øyvind Jørgensen, politifaglig etterforskningsleder i Trøndelag politidistrikt.

-      - Vi vil fortsette å kartlegge området rundt funnstedet og vi søker blant annet etter avdødes mobil og andre gjenstander han kan ha hatt med seg. Fokuset fremover er å få svar på det som blir analysert, få søkt ferdig området og sammenholde dette med den øvrige etterforskningen, sier Øyvind Jørgensen, politifaglig etterforskningsleder i Trøndelag politidistrikt.

Det har vært gjennomført en bred etterforskning, det er søkt med betydelige ressurser og politiet har gjort en rekke etterforskningsskritt.

- Vi forstår at denne saken har satt sitt preg på lokalsamfunnet og vi er kjent med at går mange rykter om hva som kan ha skjedd med Gaute Strid. Vi vil understreke at undersøkelsen av funnstedet og levningene så langt ikke gir noen holdepunkter for at det har skjedd noe straffbart, sier Øyvind Jørgensen, politifaglig etterforskningsleder i Trøndelag politidistrikt.

Politiet ønsker fortsatt at publikum som har konkret informasjon som kan belyse saken tar kontakt med politiet.


For media:
Øyvind Jørgensen er tilgjengelig for media fredag 13. september kl. 16:15-17:00 på tlf. 73 48 94 50, og eventuelle TV intervju kan også avtales med Jørgensen via denne telefonen.


Mvh, Trøndelag politidistrikt