Oppdatering 26.mai kl. 19:55

Vi har nå gjennomført avhør av siktede, og besluttet at han vil bli fremstilt for varetektsfengsling i morgen.

Eventuelle spørsmål kan rettes til pressevakt på e-post kommunikasjon.ost@politiet.no eller tlf. 488 66 885 (bemannet hverdager kl. 08.00-15.30).

----------

Publisert 26.mai kl 12:05

Politiet var på adressen rett over kl. 02:00 og fikk da bekreftet at person på adressen var død. Omstendighetene på stedet tilsa at personen var drept. Den døde er en mann i 30-årene.

Politiet har siktet en mann i 20-årene for drapet. Siktede har en familiær relasjon til avdøde. Siktede ble pågrepet i natt og befinner seg nå i arresten. Han har fått oppnevnt advokat Per Ove Marthinsen som sin forsvarer. Det planlegges for avhør av siktede i løpet av dagen. Det vil også bli avklart i løpet av dagen om siktede skal fremstilles for varetektsfengsling.

På adressen befant også flere personer seg da politiet kom til stedet, blant disse to mindreårige barn. Disse følges opp av kriseteam og barnevernstjenesten. Kriseteamet i Aurskog-Høland kommune er koblet på saken.

Advokat Annette Rygg er oppnevnt som bistandsadvokat.

Kriminalteknikere fra politiet er på plass på åstedet. De har jobbet der i løpet av natten og vil fortsette arbeidet utover dagen.

Det vil i tillegg bli foretatt en rekke etterforskningsskritt av taktisk og teknisk karakter utover dagen. Politiet vil komme med ytterligere oppdateringer i saken.

Politiadvokat Lisbeth Ravlo Bache vil være tilgjengelig for kommentar fra pressen i dag fra kl.14.00 og 15.00 på tlf. 99 53 52 57.