Politiet fikk melding om hendelsen like før klokken 01 natt til søndag og rykket ut sammen med de andre nødetatene. Det ble utført hjerte- og lungeredning på stedet og kvinnen ble etter hvert fraktet til Sørlandet sykehus. Hun ble erklært død på sykehuset søndag kveld. De pårørende er nå varslet.

– Kvinnen har bostedsadresse på Nord-Jylland i Danmark, og var på besøk i Norge sammen med nær familie og venner da ulykken inntraff. Vi har snakket med vitner som var til stede, og innhentet annen relevant informasjon i saken. Selve hendelsesforløpet ønsker jeg ikke å gå i detaljer om av hensyn til den pågående etterforskningen. Det er besluttet at kvinnen skal obduseres, men det er per nå ikke noe som tyder på at dette er noe annet enn en ulykke. Det er ikke tatt stilling til om navnet på kvinnen skal frigis. Dette skjer i tilfelle i samråd med de pårørende på et senere tidspunkt. Kommunens kriseteam er varslet og vil bistå de etterlatte ved behov, sier politiadvokat Ingvild Austenå Berg i Agder politidistrikt. 

 

Media:
Spørsmål knyttet til denne saken, kan sendes skriftlig på epost til stab for kommunikasjon: agder.kommunikasjon@politiet.no