Politiet fikk natt til torsdag ca kl. 03:00 melding om at en person hadde kastet en brennende gjenstand inn et vindu i første etasje i en enebolig i Lørenskog.

Det var en person som befant seg i rommet som fikk brannskader. Vedkommende ble tatt hånd om av helse og kjørt til Ahus. Skadeomfanget per nå er ukjent. Det var også materielle skader i rommet hvor fornærmede befant seg.

Vi har foreløpig ingen mistenkte i saken, men vi har per nå ikke noe grunnlag for å tro at det er fare for andre i nærområdet.

Vi ser svært alvorlig på denne hendelsen, og har satt inn betydelige ressurser i saken. Vi har gjennomført avhør og åstedsundersøkelser, og vil fortsette med dette for å få kartlagt hva som har skjedd, og hvem som står bak.

Dersom det er noen i nærmiljøet som har video eller andre opplysninger fra rundt dette klokkeslettet så ønsker vi at de tar kontakt på tlf. 64994060 .

----

Påtaleansvarlig Lisbeth Ravlo Backe kan siteres. Ved ønske om intervju ta kontakt med pressevakta på tlf 48 86 68 85 eller på mail kommunikasjon.ost@politiet.no.