Politibil ved Aspmyra stadion
Politiet vil være på plass på Aspmyra stadion under kampen mellom Bodø/Glimt og Røde Stjerne, tirsdag 20. august.
FotoPolitiet i Nordland

Hålogalandsgata mellom Torvgata og Fritjof Nansens vei vil stenges mellom kl. 1730-2400.

Det vil være parkeringsforbud fra kl. 15.00-24.00 på samme strekning, og politiet oppfordrer til at tilskuerne lar bilen stå for å unngå trafikale utfordringer før og etter kamp.

Lyskryss mellom Hålogalandsgata og Parkveien settes i gult blink fra kl. 1730-2400.

Det er meldt om utsolgt stadion, noe som også gjelder bortefeltet på over 400 supportere. Det vil bli kødannelser og politiet oppfordrer publikum til å være tidlig ute. De som skal på kampen bes om å følge anviste innganger og utganger, og sette seg inn i reglene som gjelder. Politiet ber om at flest mulig benytter seg av kollektivtransport, sykkel eller samkjører til kampen for å hindre store kødannelser.

Politiets erfaring med andre lags supportere er at normal høflighet, respekt og et smil gjør at tilreisende føler seg velkommen og ivaretatt i Bodø, og det igjen hindrer negative konfrontasjoner. Politiet planlegger som normalt ved denne type kamper og vil ha uniformert tilstedeværelse for publikum i Bodø sentrum, før og etter kampen.

Politiet støtter opp om supportere og minner samtidig om at bruk av bluss på tribunen er ikke er tillatt, da det av mange årsaker er risikofylt. Om politiet observerer bluss på tribunen, vil det bli anmeldt og bøtelagt. Politiet ønsker alle som skal på kamp en fin opplevelse i trygge rammer.