Dette er en alvorlig og skremmende hendelse, og vi vil understreke at dette er en høyt prioritert sak for politiet som vi tar på største alvor. Det skal være trygt å ferdes ute for lokalbefolkningen i Moss. Vi har gjennomført flere relevante etterforskningsskritt etter at meldingen kom inn torsdag kveld, men etterforskningen har ikke hittil avdekket en gjerningsperson.

Politiet har fått flere tips, og vi vil følge opp de tipsene som fremstår relevante. For å få tatt gjerningspersonen ønsker vi nå å gå ut med en nærmere beskrivelse av han:

Ung mann/gutt, anslagsvis 16-25 år gammel, kanskje 175-180 cm høy, med utseende som fra Midtøsten. Svart hår som gikk ned mot øyebrynene. Fremsto som mørkkledd. Hadde en kniv med ganske kort blad. Hadde på seg mørke hansker.

Vi ønsker at de som har informasjon om hvem gjerningspersonen kan være, melder ifra. Det samme gjelder de som har informasjon om kniven og hanskene. Vi vil også oppfordre folk i området til å sjekke søppelkassene sine, i tilfelle gjerningspersonen har kastet kniven og hanskene på vei bort fra åstedet.

Politiet jobber med å innhente videoovervåking fra området rundt Carlbergskogen. Personer og virksomheter som har overvåkingskameraer bes om å sjekke disse for å se etter bevegelser fra torsdag kveld i det aktuelle tidsrommet. Dette gjelder også de som har biler med overvåkingskameraer, som sto parkert rundt det aktuelle området torsdag kveld.

Vi vil at alle som befant seg i Carlbergskogen torsdag 15.08.24 i tidsrommet fra kl. 19:30-21:30 melder ifra til politiet. Årsaken til dette er at politiet ønsker å kartlegge bevegelser og observasjoner i området.

Tipstelefon: 64 99 40 60

 -------

Priv til red.

Politiinspektør Lars Reinholdt-Østbye kan siteres. Ved ønske om intervju, ta kontakt med pressevakta på tlf. 48 86 68 85 eller e-post: kommunikasjon.ost@politiet.no