notifications

Politiets publikumstjenester

Kontakt med politiet 

Ta kontakt  på telefon 02800 i forkant  av oppmøte for å avtale tid dersom du har behov for å oppsøke politiet, f.eks i forbindelse med anmeldelser, mottak og utlevering av hittegods, innlevering av våpen og ved meldeplikt.

Dørene kan være lukket, men stasjonen er betjent i åpningstiden.

Det er mulig å anmelde flere saker på nett. Vi oppfordrer generelt alle til å finne informasjon på våre nettsider. Det er også mulig å ta kontakt med vår nettpatrulje på Facebook. 

Ved nød, ring 112.

Telephone
33 34 44 00
Email
post.sor-ost@politiet.no
Street address
Bruveien 2, 3403 Lier Show in map
Address
Postboks 2073, 3103 Tønsberg

Opening Hours

Opening hours
MondayMoClosed
TuesdayTu09:00–14:00
WednesdayWeClosed
ThursdayThClosed
FridayFrClosed

Tjenester og åpningstider

Contact information

Telephone
33 34 44 00
Email
post.sor-ost@politiet.no

Opening Hours

Opening hours
MondayMoClosed
TuesdayTu09:00–14:00
WednesdayWeClosed
ThursdayThClosed
FridayFrClosed

Mer om anmeldelse

Opening Hours

Phone hours
MondayMoClosed
TuesdayTu09:00–11:00
WednesdayWe09:00–11:00
ThursdayTh09:00–11:00
FridayFrClosed

Våpen:

Telefon: 48 88 91 11

Telefontid: Kl. 09:00-11:00 (tirsdag, onsdag og torsdag)

Våpen i dødsbo:

Telefon: 40 03 10 53 

Telefontid: Kl. 09:00-11:00 (tirsdag, onsdag og torsdag)

For ytterligere informasjon se her: https://www.politiet.no/tjenester/vapen

Innlevering av våpen, våpendeler eller ammunisjon skjer etter avtale. Ta kontakt på oppgitte telefonnummer over eller 02800.

Mer om våpen

Namsmannen i Drammen
Dekker kommunene Drammen, Øvre Eiker og Lier.

Postadresse: Postboks 2073, 3103 Tønsberg

Telefontid: Mandag, tirsdag og torsdag kl. 10:00-14:00
Telefonnummer: 90 13 45 00

E-post til namsmannen: post.namsmann@skatteetaten.no (vennligst oppgi referansenummer).

Øvrige henvendelser: namsfogden.sor-ost@politiet.no

Forliksråd 
Namsmannen/namsfogden er sekretariat for forliksrådene i de samme kommunene og har samme kontaktpunkt som namsmannen (se over).